4.9/5 з 145 відгуків.
Ваша оцінка
Гінеколог Олена Бартловська
07.05.24
Ваш відгук
Стою на обліку в Олени Бартловської. Це прекрасний лікар, дуже рада, що прийшла саме в Медхауз і саме до Олени. Мені порекомендувала її подруга, яка також двічі стояла в неї на обліку. За всі тижні вагітності, а я вже на 33, в мене не виникло жодної неприємної ситуації чи хоча б чогось на що можна було б поскаржитись. Завжди відповідає на всі мої питання, всі огляди і аналізи, все під контролем і я взагалі ні за що не переживаю. 0 стресу і одне задоволення приходити на візит до такого лікаря. Особливо мені подобається те, що Олена вміє вибудувати свій графік так, щоб їй вистачило часу на кожного пацієнта. Для мене це дуже важливо, що ми нікуди не спішимо і я завжди знаю наперед, що мені потрібно здати, коли забрати результати і я не хвилююсь, що я щось забуду чи що щось піде не так. Я завжди відчуваю, що тут я під контролем надійного лікаря. Дуже поважаю Олену як людину і вдячна за її роботу❤️
Показати більше
Недосвідчені лікарі.
27.04.24
Ваш відгук
Записалась на огляд до дерматолога з підозврою на лишаї. Я чула зо там лікарі дерматологи не досвідчені але це було найближче до роботи і я часу немала ще щось шукати і все ж таки пішла. Розказала про висипання, лікар подивилась під фонариком телефону на висипи , я сказала що це можливо алергія на контакт з одною речовиною і лікар погодилась зі мною і більше не оглядала. Пішла в іншу клініку бо зрозуміла що гроші на вітер А лікування потрібне! Інші лікарі були в шоці, як цей лікар не бачить що це не алергічна реакція, і щастя що я вчасно звернулась.
Показати більше
Рекомендую
22.04.24
Ваш відгук
Рекомендую даний медичний заклад
Показати більше
Все прекрасно
22.04.24
Ваш відгук
Рекомендую цей заклад, все на вищому рівні
Показати більше
Дуже погано організована робота щодо запису клієнтів
18.04.24
Ваш відгук
18.04.24 моя дружина записувалась на прийом до лікаря нефролога. Черговий адміністратор записала її на 14.30. Про те коли дружина приїхала на встановлений час, виявилось що її записали до лікаря невролога. Дружина неодноразово була в клініці саме в лікаря нефролога і при запису вона назвала прізвище лікаря нефролога. В результаті зробили винною мою дружину, так як виявилось що прізвища лікарів нефролога і невролога однакові. Чому при записі не задати ще кілька уточнюючих питань (наприклад імя лікаря), не поглянути в історію клієнта? Як результат втрачений час, нерви і невирішена проблема з гострим болем.
Показати більше
Відгук за абдомінопластику + ліпосакцію
16.04.24
Ваш відгук
Робила в цій клініці абдомінопластику + ліпосакцію. Дуже дбайливий лікар та турботливі медсестри, харчування на вищому рівні ❤️ За Вами завжди будуть доглядати та зроблять все, щоб післяопераційний період пройшов якнайменш болюче.
Показати більше
ЛОР Гикало Оксана
08.04.24
Ваш відгук
Проходила лікування в ЛОРа Гикало Оксани. Лікування було ефективним, а процедури дали чудовий результат. Періодично маю проблеми з лор-органами і лікувалась в різних лікарів, але тепер я точно знаю до кого звертатись в першу чергу. Гикало О. точно допоможе і при тому не пропонуватиме зайвого.
Показати більше
Проблеми з лор органами
22.03.24
Ваш відгук
Звернувся до ЛОРа Мовчан Ольги Тарасівни. Лікар провела швидкий та професійний огляд і призначила дієву схему лікування на місяць. Проблеми із постійною закладеністю носа, які мене мучили вже не один рік, нарешті пройшли. Щиро дякую за працю!
Показати більше
Відгук
22.03.24
Ваш відгук
Побував на огляді у лора, професіонала своєї справи, Мовчан Ольги. Дякую за допомогу і вирішення моєї проблеми, рекомендую.
Показати більше
Корекція варусного (О-образного) викривлення ніг
12.03.24
Ваш відгук
Стрункі рівні ноги – мрія кожної дівчини. Це булі і моя мрія, яку талановитий лікар Бородайкевич Роман Дмитрович перетворив у реальність. Лікував корекцію О-образних ніг апаратом Ілізарова.
Словами я не можу описати яка я задоволена. Лікар подарував мені не тільки стрункі, рівні ноги, красиву та правильну ходу, упевненість у собі та своїй зовнішності але і допоміг уникнути початку або прогресування ускладнень, повʼязаних з викривленням ніг, такий як деформуючий артороз і багато інших. Лікар дуже талановитий і відомий, до нього приїжджають лікувати з різних куточків не тільки України а і світу. Він також консультує і допомагає лікувати вірусну паталогію ніг моїй племінниці. Роман Дмитрович - це не тільки найкращий по лікар з ортопедії і травматології для дітей та дорослих а і прекрасна, чесна, добра людина. Дуже дякую!
Показати більше
Copyright © 2024 Медичний центр MEDHOUSE. Всі права захищені.