Відгуки

4.8/5 з 45 відгуків.
Підсумок рейтингу
Подяка
08.12.21
Ваш відгук
Добрий день! Медперсоналу донного закладу привітний, вічливий. Окремо хочу подякувати косметологу Боднарук Олені Ігорівні❤, вона допомогла мені розібратися з моєю проблемою та з її допомогою я побачила просто шикарний результат. Бажаю вам плідної праці та хороших пацієнтів?. Велике Вам дякую?.
Показати більше
..
08.12.21
Ваш відгук
Дякую лікарю Олені Боднарук за допомогу по вирішенні моєї проблеми
Результат не забарився)
Показати більше
Подяка
07.12.21
Ваш відгук
Хочу подякувати чудовому спеціалісту лікарю косметологу-дерматологу Олені Ігорівні за чудово виконану роботу з моєю проблемною шкірою, за відповідальний і професійний підхід, Олена Ігорівна дякую Вам.
Показати більше
Скарга
07.12.21
Ваш відгук
Театр починається з вішалки, а клініка з рецепції. Зразу відчувається що працюють люди, які не вміють працювати. Ви хоч поясніть своїм дівчатам як працювати з клієнтами, а то в голові не укладується. Тут дитина інвалід, а вона сміється. Хамство і все. Набрали охорону що лиш тупо втикає і вміє сидіти на диванчиках. Прикро вражена. Нікому не рекомендую.
Показати більше
Подяка
15.11.21
Ваш відгук
Хочеться подякувала за спостереження вагітності чудовому спеціалісту Гнатищак Оксані Іванівній.
Привітність, точність, розуміння та завжди приділений час з увагою, розвіювання усіх страхів, які виникають у цей час?? та налаштування та позитив. Тому завжди залишається бажання звертатися до таких професіоналів.
Показати більше
Подяка
11.11.21
Ваш відгук
Добрий день, шановний В’ячеслав Іванович. Пише до вас ваша пацієнтка Скрипник Марія Володимирівна. В першу чергу хочу подякувати Вам, що у вашому закладі працюють спеціалісти дуже високого рівня. Нещодавно , я звернулася на консультацію до лікаря УЗД Паздерської Христини Володимирівної . Я зрозуміла наскільки ретельно вона зробила обстеження щитовидної залози, Христина Володимирівна , дуже делікатно і доступно пояснила мені мою ситуацію, її наполегливість змусила мене, не зволікати, і своєчасно звернутися до лікаря ендокринолога. Завдяки відмінної роботи Христини Володимирівни і Оксани Миколаївни , я вже зробила так потрібну мені операцію і вже тиждень, як я повернулася з Києва. Дуже Вам дякую за ваш професіоналізм і гарне ставлення до пацієнтів . Дуже хочеться, щоб керівництво вашої клініки, цінували таких спеціалістів і виявляли до них пошану. З повагою Скрипник Марія Володимирівна.
Показати більше
Подяка
05.11.21
Ваш відгук
Дуже хочеться написати вдячність, для лікаря від Бога~ Дідушко Оксані Миколаївні , це приємна людина кваліфікований спеціаліст . Провела професійний огляд, вчасно поставила діагноз , а ще вчасно відправила мене на операцію. Під час перебування в лікарні постійно цікавилася мною. Такі лікарі заслуговують великої поваги . Пройшов тиждень після операції , я дома вже є велика надія на життя . Оксана Миколаівна, дорогенька ви наша рятівниця, бажаю вам міцного здоров’я , і довгих років життя , ви нам дуже потрібна. Буду молитися за вас все своє життя.
Показати більше
Подяка
05.11.21
Ваш відгук
Дуже хочеться написати вдячність, для лікаря від Бога~ Дідушко Оксані Миколаївні , це приємна людина кваліфікований спеціаліст . Провела професійний огляд, вчасно поставила діагноз , а ще вчасно відправила мене на операцію. Під час перебування в лікарні постійно цікавилася мною. Такі лікарі заслуговують великої поваги . Пройшов тиждень після операції , я дома вже є велика надія на життя . Оксана Миколаівна, дорогенька ви наша рятівниця, бажаю вам міцного здоров’я , і довгих років життя , ви нам дуже потрібна. Буду молитися за вас все своє життя.
Показати більше
Подяка та вдячність
03.11.21
Ваш відгук
Важко описати словами вдячність для лікаря від Бога - Гнатищак Оксані Іванівній! Наше знайомство розпочалось ще рік тому від звичайного профілактичного огляду, а через декілька місяців я вже стала до неї на облік по веденню вагітності. Ні хвилини не вагалась у кого спостерігатимусь, адже кожний візит до Оксани Іванівни був сповнений легкістю в спілкуванні, адекватному веденню та поясненню усьо що відбувається. Як результат - 29 жовтня на світ з’явився мій здоровий синочок!
Сил Вам та наснаги! І неземне Дякую за Вашу відданість роботі!
Показати більше
Подяка
03.11.21
Ваш відгук
Хочу щиро подякувати Гнатищак Оксані Іванівні за ведення вагітності…я дуже рада що обрала саме цього лікаря…проста у спілкуванні…все чітко і ясно пояснює…кожен прийом проходив дуже легко і позитивно…Два тижні назад я народила здорового хлопчика за що я безмежно вдячна!❤️
Показати більше
Copyright © 2021 Медичний центр MEDHOUSE. Всі права захищені.