Відгуки

5.0/5 з 21 відгуків.
Підсумок рейтингу
Відмінний сервіс, дуже задоволена
07.07.21
Ваш відгук
Я консультувалася з лікарем урологом в клініці. Пан Федір дуже компетентний, уважний. Постійно був на зв’язку. Я живу за кордоном і такого «людського відношення ще не зустрічала.» дякую. Буду рекомендувати вашу клініку знайомим
Показати більше
Облік вагітності
24.06.21
Ваш відгук
Стояла на обліку вагітності у Медхаузі у Гнатищак Оксани. Задоволена і всім рекомендую. Оксана Іванівна не лише гінеколог, а і сама робить УЗД. Дуже уважна і до дитини, і до вагітної Завдяки її розумінню і підтримці вагітність пройшла чудово)
Показати більше
Облік вагітності
11.06.21
Ваш відгук
Перебувала на обліку вагітності у МЦ "Медхаус" і ні разу не пошкодувала що звернулась саме сюди. Все було чітко, якісно і швидко. Окрема подяка Гнатищак Оксані. Якщо хтось шукає хорошого спеціаліста раджу звертатись саме до неї. Оксана Іванівна проводить і огляд і робить УЗД, що дуже зручно. Дає гарні поради і не призначає нічого лишнього. Також дякую іншим спеціалістам до яких я зверталась і дівчатам що беруть аналізи).
Показати більше
Щира подяка.
10.06.21
Ваш відгук
Медхаус - це сучасна клініка з сучасним обладненням і кваліфікованим привітним персоналом. Хочу щиро подякувати чудовому, професійному, відповідальному, турботливому і чуйному лікарю Бартловській Олені Тарасівній, яка вела мою історію від лікування до настання бажаної довгоочікуваної вагітності. Я повністю довіряю ведення своєї довгоочікуваної вагітності Олені Тарасівній і всім рекомендую її як доброго і розумного спеціаліста в своїй справі. Це завжди турбота, розуміння і ефективне лікування з неймовірним результатом. Щиро вам вдячна.?
Показати більше
Рекомендую
09.06.21
Ваш відгук
Дуже привітний персонал! Стояла на обліку вагітності в Бартловської Олени Тарасівни. Дуже задоволена обслуговуванням.
Показати більше
Одне із найкращих рішень звернутися саме в клініку Медхауз
08.06.21
Ваш відгук
Я неодноразово була пацієнткою клініки Медхауз, а саме у лікаря-гінеколога Бартловської Олени Тарасівни. Це було одне із найкращих рішень звернутися саме в цю клініку. Кваліфікований персонал, сучасне обладнання, індивідуальний підхід до пацієнтів. На базі клініки Медхауз мені успішно провели оперативне втручання. Час перебування в клініці після операції був дуже комфортним завдяки чуйності та професіоналізму персоналу.
Окремо хочу відзначити Бартловську Олену Тарасівну! У дуже складний для мене час, вона змогла знайти правильні для мене слова, перебороти страхи і допомогла стати здоровою!!! Тепер мій шлях тільки в Медхауз!
Показати більше
Сучасна клініка.
07.06.21
Ваш відгук
Медичний центр високої якості. Особливо подяка Олені Тарасівні за людяність і доброту і доброту. За високий професіоналізм. Завдячую цій людині життям.І найбільшою радістю свого життя. Своїм синочком. Успіхів вам і процвітання.
Показати більше
Найкраща клініка
07.06.21
Ваш відгук
Тут працюють найкращі лікарі! Ідеальне відношення до відвідувачів! Немає черг. Сучасна апаратура! БАРТЛОВСЬКА ОЛЕНА ТАРАСІВНА зуміла ідеально поєднати в собі посаду завідувача і лікаря -гінеколога . Вона надзвичайно талановита, розумна,досвідчена і просто неперевершена ❤! Велике спасибі Вам за все !!!п.Христина Сидорук хороший лікар -дерматолог! РЕКОМЕНДУЮ
Показати більше
Рекомендую
07.06.21
Ваш відгук
Хороша клініка. Особлива подяка гінекологу, Бартловській Олені Тарасівні, за кваліфіковану, а головне ! вчасну допомогу! Все дуже професійно, надійно та безпечно!
Показати більше
Сучасна клініка
06.06.21
Ваш відгук
Сучасний професійний медичний центр.
Якісне обслуговування та приємний персонал. Рекомендую всім!
Показати більше
Copyright © 2021 Медичний центр MEDHOUSE. Всі права захищені.