Відгуки

4.8/5 з 29 відгуків.
Підсумок рейтингу
Галіпчак Уляна
17.09.21
Ваш відгук
Відвідала у «Медхаусі» лікаря Галіпчак Уляну. Розчарована. По факту - нічого не сказала. Вийшовши з прийому, не дізналась від слова НІЧОГО. Лікарка одразу ж відправила мене на аналізи і додаткові процедури, ще й претензійно запитавши йому я не зробила цього раніше. Я досі не знаю що зі мною, бо через її ставлення розгубилась!! Не варто лякати пацієнтів, якщо у вас поганий день! Ви лікар!! І маєте заспокоїти і допомогти! А не виписувати БАДИ, які навіть не є медичним препаратом!
Показати більше
Подяка
01.09.21
Ваш відгук
Велике дякую,справжньому професіоналу, гінекологу, Бартловській Олені Тарасівні та персоналу клініки!
Прекрасне ставлення,точність у роботі та очікуваний результат від операції.
Щира рекомендація!!!
Показати більше
Вдячний відгук
20.08.21
Ваш відгук
Медичний центр високої якості. Хороші умови, сучасне обладнання, привітне відношення медперсоналу, а головне - дуже кваліфіковані фахівці своєї справи, уважні , відповідальні, хороші порадники.Особлива подяка Бартловській О.Т за уважне ставленнята інформативність консультації. Чудовий лікар, справжній професіонал своєї справи!
Показати більше
Найкращі спеціалісти!
10.08.21
Ваш відгук
Хочу висловити подяку лікарю гінекологу Бартловській Олені Тарасівні, за уважне ставлення, підтримку і інформативність консультації. Приголомшливий фахівець! З душею підходить до своєї роботи і пацієнтам!
Показати більше
Рекомендую клініку MEDHOUSE!
07.08.21
Ваш відгук
Хочу щиро подякувати Бартловській Олені Тарасівній, вона чудовий лікар, справжній професіонал своєї справи! Дуже рада, що мою вагітність вела саме вона. Після кожного візиту я виходила спокійна,Олена Тарасівна чуйна і уважна до пацієнта. Завдяки її порадам і рекомендаціям, я щаслива мама маленького синочка. Тепер це мій лікар❤️
Окрема подяка привітному персоналу на рецепції!
Показати більше
Гастроентеролог
05.08.21
Ваш відгук
Дуже дякую Галіпчак У.Я. чудовий лікар, якісне лікування, дуже гарне обслуговування пацієнтів, медсестри всі привітні, аналізи можна здати з комфортом. Я приємно вражена. Рекомендую
Показати більше
Дерматолог
05.08.21
Ваш відгук
Краща клініка в якій я побував. Відмінний сервіс, привітний персонал, все було на вищому рівні.
Показати більше
Дерматолог
05.08.21
Ваш відгук
Краща клініка в якій я побував. Відмінний сервіс, привітний персонал, все було на вищому рівні.
Показати більше
Відмінний сервіс, дуже задоволена
07.07.21
Ваш відгук
Я консультувалася з лікарем урологом в клініці. Пан Федір дуже компетентний, уважний. Постійно був на зв’язку. Я живу за кордоном і такого «людського відношення ще не зустрічала.» дякую. Буду рекомендувати вашу клініку знайомим
Показати більше
Облік вагітності
24.06.21
Ваш відгук
Стояла на обліку вагітності у Медхаузі у Гнатищак Оксани. Задоволена і всім рекомендую. Оксана Іванівна не лише гінеколог, а і сама робить УЗД. Дуже уважна і до дитини, і до вагітної Завдяки її розумінню і підтримці вагітність пройшла чудово)
Показати більше
Copyright © 2021 Медичний центр MEDHOUSE. Всі права захищені.